Honda Jazz: usb adapter Honda

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: benzine

De Jazz heeft een USB socket naast het aanstekercontact, maar daar past alleen een speciale USB adapter in.
Deze adapter kost bij de dealer 74 euro. Voor een snoertje van 15 cm met twee kleine stekkertjes is dat aardig aan de prijs en dan druk ik me nog voorzichtig uit.
Weet iemand misschien een adres(je) waar die dingen te koop zijn voor een normale prijs. Op internet vind ik alleen verkopers in verre buitenlanden.
Groeten van Ab Gobets.

polderbaan

Geplaatst door polderbaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

polderbaan (0), 8 jaar geleden

Daar heb ik al lang gekeken maar daar staat echt geen Honda Jazz verloopstekker bij.
Jongste zoon is computer hardwarespecialist en heeft de Honda verloopstekker nog nooit gezien (afbeeldingen op internet). Is dus een heel speciale stekker.

polderbaan (0), 8 jaar geleden

Goedemorgen,
ik heb het probleem zelf opgelost. Op eBay in UK gekocht voor omgerekend 15 euro inclusief verzendkosten bij een bedrijfje dat heet doonegoodthing.
Het wordt afgeleverd in een ongeopende fabrieksverpakking en in de praktijk doet het zijn werk. Mijn technische zoon heeft er naar gekeken en de stekker die in het autostopcontactje gaat heeft niets te maken met de wereldwijd afgesproken standaard voor USB. Dat is ook niet voor niks een afkorting voor Universal Serial Bus
Groeten.

Hans4040 (300) PRO, 8 jaar geleden

Mooi zo...
Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.