Hyundai Terracan: Aandachtspunten 2.5 TCi

Bouwjaar: 2001

Gevraagd info omtrent deze motor die net ons eigendom is geworden. Is uit bouwjaar 2001, kmstand 55000 ( NAP )en voorzien van lage en hoge Gearing. Kan ik op nat wegdek ( regen / natte sneeuw ) in 4 WD-H rijden, op droge weg wordt dit afgeraden ivm optredende torsiekrachten ??

freek3396

Geplaatst door freek3396 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Terracan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is inderdaad af te raden van op droog wegdek in 4wd-h te rijden daar er geen middendifferentieel (of viscosekoppeling) aanwezig is in de transfertbak, wat de motor betreft hebben we deze niet in belgie in de terracan zitten, maar wel in andere modellen. Daar zijn de grootste problemen de krukaspoulie die durft loskomen en cilinderkoppen die springen (waterverbruik)

freek3396 (0), 18 jaar geleden

Hoe bedoel je waterverbruik ??? Ik tank diesel, rijden ze bij u al op watermengsel ?

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik bedoel natuurlijk koelvloeistofverbruik

freek3396 (0), 17 jaar geleden

Ik dien inderdaad af en toe koelvloeistof bij te vullen ( is de eerste auto waarbij dit moet ?? ). In de gaten houden dus ?
Thanx

Freek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Terracan of stel zelf een nieuwe vraag.