Hyundai Atos: Achterdeur gaat niet open

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hallo,

Bij onze auto gaat de achterdeur plotseling niet meer open met de CV en is ook niet meer te openen met de deurgrepen. Ik heb geprobeerd om de binnenbekleding te verwijderen om de deur van binnenuit open te kunnen maken. Dat lukt deels maar niet voldoende om er bij te kunnen.

De voordeur werkte ook al een hele tijd niet meer maar die deur bleef open staan. Bij de voordeur is het gelukt om alles weer aan de praat te krijgen. Daar bleek het mechanisme helemaal vast te zitten. Ik heb bij de achterdeur geprobeerd door de pin naar boven te trekken wat beweging er in te krijgen in de hoop dat ook hier het mechanisme vast zit. Hij komt wel omhoog maar de deur gaat niet open.

Weet iemand hoe ik de deur open kan krijgen zonder dat ik de binnenbekleding helemaal aan gort trek?

Alvast bedankt!

Hobbyhenk

Geplaatst door Hobbyhenk (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Leon expert (0) PRO, 10 jaar geleden

binnen bekleding moet er eerst af anders kom je niet bij het slot. Eerder krijg je de deur echt niet open.

succes

sprintcar (0) PRO, 10 jaar geleden

van dit bouwjaar krijg je de achter bekleding wel los zonder het te vernielen, vaak zit het mechanisme vast geroest
met een beetje kruip olie is het meestal op gelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.