Hyundai Excel: achteruit rij verlichting werkt niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5

mijn achteruit rij verlichting werkt niet meer de lampen en zekeringen zijn goed maar hij doet nog niks nou heb ik gehoord dat de sensor op de bak moet zitten maar waar moet die dan zitten of kan het nog wat anders zijn

shaggy25

Geplaatst door shaggy25 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Excel? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

meestal bovenop je bak,stekker heeft 2 aansluitingen. als je hem gevonden hebt even met een splitpen in de stekker tussen de aansluitingen,dan moet de lamp gaan branden. Dan is de sensor dus defect,brand lamp niet,bedrading controleren.

Hoe is het met het gestotter afgelopen??

shaggy25 (0), 13 jaar geleden

het gestotter is over heb bougies en kabels vervangen en luchtfilter vervangen en toen na 2 dagen stevig door rijden was het over rijd nu als een zonnetje.
zal dalijk is kijken op de bak of het aan de bedrading licht of de sensor maar als het aan de bedrading licht vlieg de zekering er tog meestal uit

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

hoeft niet... ligt er maar net aan wat er doorgesleten is en waar...

shaggy25 (0), 13 jaar geleden

oke tnx ga straks is even kijken

shaggy25 (0), 13 jaar geleden

het is indd me sensor dus die ga ik vervangen en dan is het weer opgelost nog bedank ervoor

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

graag gedaan. bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Excel of stel zelf een nieuwe vraag.