Hyundai H150: achtervering hyundai 150 ??

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: ?

wat voor vering heeft een hyundai 150 pickup ?? bladveren of lucht vering ?? hij is heel erg stug kwa vering zouden ze stuk zijn ?

soraya2101

Geplaatst door soraya2101 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H150? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ephy (0) PRO, 15 jaar geleden

Verschilt Standaard hebben ze bladveren maar ik heb ook al een paar gezien met luchtvering.

soraya2101 (0), 15 jaar geleden

zelf denk ik luchtvering het zijn van die ronde zwart rubberen ballen sorry hoor ben maar en tuinman als deze stuk zijn ben er 80% zeker van is dit kostbaar om te vernieuwen ?????ga morgen zowieso even naar de hyundai dealer maar ben nieuwsgierig of iemand het weet ?

ephy (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarom denk je dat het stuk is als ik vragen mag. ?

soraya2101 (0), 15 jaar geleden

vandaag is de bus naar de garage geweest wat bleek nu de balgen waren leeg ze hebben alles nagelopen op stroom storing maar dat was allemaal goed de commpressor was ook nog goed ze hebben door deze in te schakelen de balgen weer lucht gegeven het is nu alleen even afwachten of het systeem de vering op druk houdt want het kan zijn dat de hoogtesensoren stuk zijn in dat geval zal het probleem terug keren de monteur kan dit dan oplossen dmv een schakelaartje te monteren die dan de druk in de balg regelt middels het compresoortje de auto staat al weer een 3 uur voor de deur de bus stat nog steeds goed op druk

soraya2101 (0), 15 jaar geleden

bus blijft niet op druk morgen weer naar de garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H150 of stel zelf een nieuwe vraag.