Hyundai H150: hyundai 100-150 db pickup

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: ?

na al de berichten gelezen te hebben hoop ik dat mn busje het uit houd dit jaar ?? Ik had een peugot boxer met een stukkende versnellings bak een stukende kachelradiateur een stukend stuurlager en waarschijnlijk verrotte remleiding voor . dus de keuring had een hoop geld gaan kosten de geraamde kosten middels een niet eens zo dure vakgarage is 3700,- plus minus . waarschijnlijk wordt hij morgen opgehaald voor 1500,- . Van de week dus maar een hyundai 150 gekocht met een km stand van 101000 weinig tot geen roest loopt mooi starten lopen . alles is heel gaf alleen een brom terwijl de auto uitstond kan ik niet verklaren accu ?? verder schakeld hij erg licht ik denk koppeling ,maar kan ook versneellingsbakie zijn is dat ook zo duur om dat te vernieuwn ??? ik heb de bus gekocht van een bedrijf die hem verkocht voor iemand vaag weet het? de bus heeft op kasteel biljoen gelopen zie internet heel mooi landgoed de eigenaar van de bus was aldaar de tuinman . ik heb zelf een hoveniersbedrijf en ga er mee geld verdienen hoop ik . de peugot boxer heb ik drie jaar gehad en heb er bijna 4500,- ingestopt veel te veel geld. ik heb voor dit busje 1450 betaald en hoop er in ieder geval tm de keuring febr 2010 te kunnen rijden . zonder al te veel kosten . gaarne van jullie advies om er zo goedkoop mogelijk in te blijven rijden ff nieuwe olie mischien distu snaar vernieuwn?? gr ruud

soraya2101

Geplaatst door soraya2101 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H150? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

soraya2101 (0), 15 jaar geleden

gaarne advies heren over mijn h150 en klopt het dat olie verversen 150 200,- euro kost lijkt me veel geld ADVIES

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H150 of stel zelf een nieuwe vraag.