Hyundai Tucson 2007: Airco

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GC, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 104

Temperatuur valt niet te regelen van de airco. Airco laten leeg trekken en getest geen lekkage en opnieuw gevuld. Maar blijft warme lucht geven. Kan iemand mij vertellen waar die stelmotor van de klep zit, misschien een foto of tekening. Ik ben niet meer de jongste en lenigste monteur.

mrb2002

Geplaatst door mrb2002 (0) PRO , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Werkt de pomp wel , wat zijn je drukken, werkt de condensorfan ?

mrb2002 (0) PRO, 2 jaar geleden

Ik heb de stelmotor gevonden en gedemonteerd, nu de klep vrij kan bewegen krijg ik ook de koude lucht van de airco. Heb de stelmotor uit elkaar gehaald en het motortje aan gesloten, hij draait, maar kan hem makkelijk tegen houden en stopt, moet hem meehelpen om weer te draaien. Ga ervan uit dat hij versleten is.

check

Beste antwoord, geplaatst door mrb2002 (0) PRO, 2 jaar geleden

Nieuwe stelmotor geplaatst en probleem opgelost.
Collega's bedankt voor jullie reacties.

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Mooi bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.