Hyundai Tucson 2007: Condensor airco vervangen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GC, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 104

Ik moet vanwege een lekke condensor deze vervangen. Heb dat wel eens eerder gedaan maar niet zelf bij de Tucson van 2007. Hij zit zoals meestal voor de radiator. Vraag me af wat de gemakkelijkste manier is om 'm te verwisselen. Weet iemand van jullie dat? Lijkt er op dat die ook na het verwijderen van de ventilator en het wat kantelen van de radiator bereikbaar zou moeten zijn. Zag een filmpje, weliswaar van een kia sorento waar de bumper er zelfs af ging. Lijkt me niet nodig dus iemand die het weet?

conradus

Geplaatst door conradus , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door conradus, 3 maanden geleden

Niet meer nodig heb het elders gevonden. Blijkt te kunnen nadat de radiator is losgemaakt en wat richting motor wat ruimte maakt. Dan kan die er tussenuit. Dus thread kan gesloten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.