Hyundai H100: @cor 1822

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

cor ik stel de vraag maar gelijk aan jou.ik heb dat geprobeerd met die spray maar t irritante piepen blijft.t ,komt egt van t motortje af.hoe kom ik daarbij??normaal is dat makkelijk,motorkap open en jup maar.maar wat nu??

hans 1967

Geplaatst door hans 1967 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hans,

Op deze manier krijg je waarschijnlijk geen antwoord op jouw vraag. Misschien kun je beter een persoonlijke mail sturen naar de desbetreffende persoon.
Of deze vraag in de al bestaande topic stellen. Nu word het erg onoverzichtelijk.

Hans

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Bij de H 200 die ik heb zit ie makkelijk bereikbaar onder de motorkap.
De H100 zit wat anders in mekaar, Net wat Hans schreef kun je beter altijd de vraag in het algemeen stellen omdat we hier meerdere mensen hebben op het forum die een berg afweten van meerdere types van Hyundai.

Omdat de motor hier in het midden van de bus is geplaatst zal je er op een andere manier bij moeten komen, hetzij via de binnenkant hetzij via de paravaan, dit is voor mij ook een gok daar ik daar nog nooit mee bezig ben geweest, maar met logisch nadenken kom ik meestal een heel eind.
Anders even bij een Hyundai dealer langs en vragen aan een monteur, meestal krijg je gewoon antwoord en tips.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.