Hyundai Getz: bobines defect

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

wat is de storing als de bobines defekt zijn ? ik heb ook een getz van 2006 met startproblemen en er is al van alles aan gebeurt maar heeft niet geholpen : mapsensor vervangen wegens foutcode , antennering rond contactslot vervangen, nieuwe sleutels opnieuw ingelezen , ecu gereset maar probleem blijft motor lampje gaat niet altijd meteen aan soms na 3 of 4 keer pas en dan kan ik starten
mischien heb ik ook wel een defekte bobine?

joopiedepooppie

Geplaatst door joopiedepooppie (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Getz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Als er een bobine defect is loopt de motor slecht stationair en op toeren. Ook slaat de motor moeilijk aan MAAR zal deze uiteindelijk wel aanslaan.
Aan jou historie te zien heb je al lang problemen met aanslaan van de motor. Ik zie dat er veel is vervangen,maar is de auto al eens goed uitgelezen? Je kunt de ECU wel resetten,maar dan doe je iets aan het gevolg,niet aan de oorzaak.
Dus,laat de auto een uitlezen door een prof en evt een 4gas meting tijdens starten. Gaan alle lampjes uit met starten? Blijft er geen transponder (sleutelherkenning) lampje branden tijdens starten?

Gerard van Ingen (0) PRO, 12 jaar geleden

Nokkenassensor testen is bij deze motoren weleens de oorzaak van soms slecht aanslaan .
Wordt niet altijd een foutcode gezet.

Gerard.

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

Joop

Inmiddels lopen er al verschillende topics omtrent dit probleem.

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Zoals door ons eerder vermeld, hou het bij 1 topic. Hou het overzichterlijk voor jezelf en ook anderen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Getz of stel zelf een nieuwe vraag.