Hyundai Atos: centrale vergendeling

Bouwjaar: 1998, Motorcode: 1.0

Ik heb deze hyundai atos sinds enkele weken.
En eigenlijk sinds we hem hebben doet ze centrale vergendeling vreemd. Soms als we de deur openen beginnen alle knoppen te rammelen en een echt heel hard geluid. Dit gebeurd wel bijna iedere dag. Soms ook spontaan onder het rijden dat ze weer beginnen te rammelen. Het wisselt van deur tot deur soms maar een deur maar meestal meerdere deuren tegelijk. En vaker hoor je dan in de deur bij de bestuurder een brommend geluid en als je dan op die deur slaat gaat ie uit en soms ook weer aan. Maar ook als we de auto hebben afgesloten beginnen de knoppen nog vaak te rammelen soms wel een minuut lang.
De garage heeft al een nieyw slot er in gezet en alles ingespoten. Gekeken of ze een los contact vonden en hebben niks kunnen ontdekken. Hij is inmiddels al 6x bij de garage geweest we worden er doodziek van.
Dus mijn hoop is op jullie gevestigd. Wie heeft dit al vaker gehoord en weet waar het aan kan liggen.

jeckie

Geplaatst door jeckie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sheila (0), 17 jaar geleden

Hallo
Vervang de c.v motor van de linkerzijde, als dit een orginele vergrendling is.
De units hebben we meer vervangen omdat ze gek begonnen te doen.
Probleem is dan verholpen.
Asl het een universele c.v is dan zal je de afstellingen van de staafjes goed moeten bekijken en afstellen kom erg precies de slag is namelijk erg kort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.