Hyundai H200 cdi 2005: Electrisch schema

Bouwjaar: 2005

Hallo

Ik ben opzoek naar het electrisch schema van de H200 cdi. Wil namelijk zelf een nieuwe basboxen aan sluiteen en nou wil ik weten hoe het loop in het dashbord. Ik ben al naar de dealer geweest en die mag het nog niet uit strekken zegt hij. het gekke is dat hij die wel van de diesel 1999 mag geven. Maar die is niet hett zelfde. Nou was mijn vraag heeft iemand dat schema al?

Groetjes, Stephan Knape

Stephan Knape

Geplaatst door Stephan Knape (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je bij Hyundai zelf gaat, bestaat er een tussenstekker tussen de originele bedrading en de bedrading van de radio. Op deze tussenstekker staat precies beschreven welke draad naar waar loopt. Voor een paar euro's heb je hem waarschijnlijk al.
Als je er niet aangeraakt laat je maar iets weten.

Stephan Knape (0), 18 jaar geleden

Ja ik heb rond gekegen en heb bij onze dealer gevraagt en die had voor mij al een sterkker liggen. Dus dat is helemaal rond gekomen.
Wilt u bedanken voor de tip

Groetjes, Stephan Knape

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.