Hyundai Scoupe: elektronica probleem?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5GT

Beste mensen,

Ik merkte dat er 3 zekeringen kapot waren, 2 in de auto zelf, en 1 in het zekeringskastje bij de motor. Nu had ik die vervangen.. Nu is het volgende probleem er: wanneer mijn lampen uit staan, staat mijn klokkenverlichting aan (KM teller, toerenteller enz.), wanneer ik mijn verlichting aanzet, gaat die klokkenverlichting juist weer uit, heel vreemd. Ook doen mijn originele turbo lampjes het niet meer (die van groen naar oranje tot rood bij het gasgeven..).
Ook doet mijn temperatuur meter het niet meer? Alle zekeringen zijn nu goed.. wat kan de oorzaak hiervan zijn? Ik weet het niet, enige wat ik van plan was, was alles eruit en opnieuw erin en eventueel de ecu een reset geven.

Bedankt

effectione

Geplaatst door effectione (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Scoupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Lody60 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedrading breuk? er loop onder de motorkap na het schutbord (linkerzijde)0 een dikke kabel boom die gaat daar naar binne
daar zit meestal breuk(en).
probeer maar eens heen en weer te bewegen of er reactie op komt.
het begint meestal met het ongecontroleerd heen en weer gaan v/d toerenteller.

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Scoupe of stel zelf een nieuwe vraag.