Hyundai Atos: geluid versnellingsbak

Bouwjaar: 1999

Ik heb een 5 tal versnellingbakken van een hyundai atos liggen,en die hebben allemaal hetzelfde probleem,ze maken lagergeluid,ik heb er bij een 2 tal alle lagers vervangen en het probleem bleef hetzelfde,mijn vraag is dan ook heeft iemand een oplossing voor dit probleem.

Theo Veenman

Geplaatst door Theo Veenman (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Atos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

r9217 (0) PRO, 18 jaar geleden

lagers vernieuwen en voorspanning opmeten

Theo Veenman (0), 18 jaar geleden

Ik heb de lagers vernieuwd en de voorspanning van de lager kleiner gemaakt maar het probleem blijft,na contact met hyundai nederland blijkt er al nieuwe auto's het probleem te hebben,want ze mogen af fabriek vrij veel geluid maken,maar somige berijders vinden het toch hinderlijk,de importeur en fabrikant doen er niets aan want ze vinden het aceptabel.
theo veenman

rubenrispens (0), 18 jaar geleden

De onze (1999, 117000km) heeft hetzelfde probleem, zij het bij lage toertentallen. Zodra het toerental boven de 2500 (Schat ik) uitkomt is het over. Omdat mijn vrouw er maar 2500km per jaar mee rijdt leek het voor mij geen probleem, met name omdat hij het alleen maar bij lage toerentallen doet. (lijkt op een licht krakend geluid)Nieuwe olie in de bak hielp ook al enigszins.

Mocht je een oplossing vinden (betaalbaar=2e auto voor rondom de kerk)wil ik het ook graag weten!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Atos of stel zelf een nieuwe vraag.