Hyundai Hyundai coupe: Goede motors?

Bouwjaar: 1997

Hallo mensen!

Ben van plan aanstaande zaterdag een Hyundai Coupe aan te schaffen uit '97. Auto ziet er supernetjes uit, km stand is 140000. Blok loopt goed, remt goed schakelt goed etc. In mijn ogen moet hij goed zijn. Maar mijn brandende vraag is, de blokken van de 2.0 16v, zijn dat een beetje duurzame, goede qualiteit blokken?

mvg,

Barry

AkUmA

Geplaatst door AkUmA (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Blok is prima ,maar kijk goed naar het uitlaatspruitstuk, onder de afdekkap aan de voorkant van de motor.Deze kap zal je even moeten demonteren (3 boutjes).
Het is bekend en door Hyundai bevestigd , dat ze(soms)scheuren.
Het kan echter gelast worden met gietijzer electroden.
Wel door een vakman laten doen!
Zelf meegemaakt , laten lassen en nog steeds heel.
Verder een prima auto.
Succes,

Hans.

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Geen dank

AkUmA (0), 18 jaar geleden

Hey Hans!

Sorry voor het late antwoord! Bedankt voor je tip! gelukkig had/heeft deze er geen last van. Heb hem aangeschaft, en tot nu toe is alles prima. WEL heb ik als ik wat vlotter optrek, dat het schakelen naar de 2e voor mij moeilijk gaat, misschien doe ik het te overhaast, maar hij "tandenpoetst" behoorlijk. Als ik alles wat rustiger doe heb ik er geen probleem mee... Misschien wennen?
Of proberen de koppeling wat langer indedrukt te houden...?

Gr. Barry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.