Hyundai Coupe: Airbag bekabeling/probleem

Bouwjaar: 1997

Beste mensen,

Toen ik mijn auto kocht, bleek dat het airbag lampje blijft branden. Ik heb uit het forum hier gehaald dat het KAN voorkomen bij de Hyundai Coupe en dat hij gereset moet worden.

Nu blijkt bij mijn auto, dat er onder de bestuurder EN bijrijders stoelen bij elk 2 losse kabeltjes liggen met een aansluiting er aan. (als ik me het goed herinner een witte en een zwarte)
Kan iemand mij vertellen of die kabels iets met het Airbag systeem te maken hebben. Zo ja, waar moet ik ze dan (her)aansluiten?

Groeten,

Barry

AkUmA

Geplaatst door AkUmA (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het KAN voorkomen bij ieder merk en type waar airbags inzitten.
De bedrading onder de zetels zal wel van 1 of andere optie zijn die niet in uw wagen gemonteerd werd. Trouwens zaten er in die tijd nog geen side-airbags in die wagens. Airbagbekabelingen zijn steeds geel gekleurd. De beste en gemakkelijkste oplossing is de airbag-ecu laten uitlezen. Resetten heeft geen nut zolang het probleem niet wordt aangepakt.

AkUmA (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de info!

Ik zal hem dan maar eens laten uitlezen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.