Hyundai i20 2011: Handrem

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4LA-5, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 57

Handrem blijft soms hangen ,gebruik de handrem bijna nooit. Tijdens het rijden is het enorm rommelend geluid achter bij de achterwielen. Het stopt dan vanzelf ook wel weer. behalve in de winter toen bleef hij vast zitten.
Ik heb horen vertellen dat je zo nu en dan met een aangetrokken handrem even moet rijden bij deze auto.

Tinus7908

Geplaatst door Tinus7908 , lid sinds 5 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Ik zou eens beginnen met onderhoud , dus wielen er af , alles schoon maken en controleren op defecten/slijtage.
Vervangen wat niet goed is .

Tinus7908, 5 maanden geleden

Ja dat weet ik allemaal, onderhoud gedaan en alles weer opgebouwd en dan zo in eens loopt het linksachter weer aan als je de handrem een keer gebruikt. men zegt dat je regelmatig tijdens het rijden de handrem even moet aantrekken dan schuurt deze weer schoon. Ook een paar keer geprobeerd maar helpt ook niet. twee garages zeggen dat het probleem ontstaat vanwege de uitgevoerde constructie bij de hyundai.

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Komt de hevel waar de kabel aan zit wel helemaal terug op de aanslag , als dit niet gebeurt omdat de kabel gaar is of er iets zwaar loopt in het systeem blijft hij hangen , dit dus controleren , je weet wel zeker dat de handrem de oorzaak is ,?
Elke dag onder het rijden de handrem aantrekken om deze gangbaar te houden wat een onzin.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i20 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.