Hyundai i20 Coupé 2016: Koppelings probleem

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4LA, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 61

Goedendag. Even een vraag of dit bekend voorkomt bij jullie.

Ik ben nu al drie keer met mijn auto (Hyundai i20 coupé) stil komen te staan omdat de koppeling niet meer ingedrukt kon worden.

De eerste keer was naar limburg; 200km op cruise control gereden en toen ik bij de afrit van de snelweg kwam wilde ik de koppeling indrukken maar dat ging niet meer. Uiteindelijk bij doordrukken had ik de koppelingscylinder gebroken.

Hij is afgesleept naar mijn woonplaats en daar gemaakt (Bovag garage).

Toen twee weken later rondje rijden zonder cruise control en na uurtje weer het zelfde probleem. Nu niet de koppeling doorgedrukt maar gelijk laten weg takelen naar dezelfde garage.

Daar hebben ze een nieuwe koppelingsset erin gedaan (drukgroep etc)

Vandaag wederom naar Limburg (cruise control) … hetzelfde probleem kan de koppeling niet indrukken. Hij is nu weer afgetakeld en gaat naar de garage in mijn woonplaats.

Elke keer als die warm wordt lijkt het niet meer te werken. Ze denken nu aan de hoofd koppelingscylinder (of zoiets).

Lange vraag kort; is dit bekend bij Hyundai? En weten jullie wellicht wat het probleem is. Alle onderdelen die zijn gebruikt zijn originele Hyundai onderdelen.

Dank je alvast 😊

Bianca

BiancaI20

Geplaatst door BiancaI20 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai i20? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai i20 of stel zelf een nieuwe vraag.