Hyundai Accent: Krakende benzinetank

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik heb al tijdje vage problemen met mijn Hyundai Accent. Als ik ga tanken en de benzinedop losdraai hoor ik een enorm sissend geluid, volgens mij is het lucht dat de benzinetank instroomt. Ook hoor ik op dit moment de benzinetank kraken, het lijkt net of het van vorm veranderd. Het krakende geluid hoor ik ook als ik de auto stationair laat lopen. Kan dit kwaad?

Een volgend probleem is dat ik een lampje van het motor management heb branden, de garage heeft het een aantal keren gereset maar ze kunnen geen oorzaak vinden, het lampje begint na een paar kilometer weer te branden. De auto rijdt verder wel normaal (heel af en toe stotteren).

Kunnen deze 2 problemen met elkaar te maken hebben??

Janusz84

Geplaatst door Janusz84 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Accent? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

dan vermoed ik dat je tankontluchting dicht zit en je tank vacuum zuigt,dit kan via je dop gaan maar ook via een tankontluchtingventiel,en als je nu eens je dop niet zo vast zet dat er lucht in of uit kan blijft hij dan gewoon goed lopen zo ja kun je altijd een heel klein gaatje in je dop boren aan de binnenkant meestal is dit voldoende en zie je niet aan de buitenkant

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Accent of stel zelf een nieuwe vraag.