Hyundai ix20 2011: Limiter problemen

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4FC, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 92

Het probleem is dat de limiter zichzelf inschakelt, en vervolgens is het niet meer mogelijk om gas te geven. Uitschakelen kan alleen door verwijderen van een accuklem/reset. Het inschakelen gebeurt zowel tijdens het rijden, alsook tijdens het parkeren.

petersilvia@live.nl

Geplaatst door petersilvia@live.nl (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai ix20? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

? Wat nu dan .

Hans4040 (310) PRO, 2 jaar geleden

Ja, dat vroeg ik mij ook af...twee topics zelfde probleem, maar niet echt duidelijk.
Omschrijf eens wat het probleem is...wat doet ie wel en wat niet?

    Het probleem is dat de limiter zichzelf inschakelt, en vervolgens is het niet meer mogelijk om gas te geven. Uitschakelen kan alleen door verwijderen van een accuklem/reset. Het inschakelen gebeurt zowel tijdens het rijden, alsook tijdens het parkeren - petersilvia@live.nl (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Dan beginnen met uitlezen van het systeem heb je hoop ik sneller duidelijkheid .

check

Beste antwoord, geplaatst door petersilvia@live.nl (0), 1 jaar geleden

Gasklep vervangen, sinds dien geen storing meer. 5 dagen geleden. Ik hoop dat het zo blijft. Als ik meer weet meld ik mij weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix20 of stel zelf een nieuwe vraag.