Hyundai ix20 2011: Limiter problemen

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4FC, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 92

Het probleem is dat de limiter zichzelf inschakelt, en vervolgens is het niet meer mogelijk om gas te geven. Uitschakelen kan alleen door verwijderen van een accuklem/reset. Het inschakelen gebeurt zowel tijdens het rijden, alsook tijdens het parkeren.

petersilvia@live.nl

Geplaatst door petersilvia@live.nl , lid sinds 1 maand geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

? Wat nu dan .

Hans4040 PRO, 1 maand geleden

Ja, dat vroeg ik mij ook af...twee topics zelfde probleem, maar niet echt duidelijk.
Omschrijf eens wat het probleem is...wat doet ie wel en wat niet?

    Het probleem is dat de limiter zichzelf inschakelt, en vervolgens is het niet meer mogelijk om gas te geven. Uitschakelen kan alleen door verwijderen van een accuklem/reset. Het inschakelen gebeurt zowel tijdens het rijden, alsook tijdens het parkeren - petersilvia@live.nl, 1 maand geleden

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Dan beginnen met uitlezen van het systeem heb je hoop ik sneller duidelijkheid .

petersilvia@live.nl, 1 maand geleden

Gasklep vervangen, sinds dien geen storing meer. 5 dagen geleden. Ik hoop dat het zo blijft. Als ik meer weet meld ik mij weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai ix20 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.