Hyundai H300 : motorschade

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

het volgende heeft hem voor gedaan namelijk 14 dagen geleden was de turbo kapot bij het vervangen van de turbo hebben we de carter gedemonteerd + zeef gereining + nieuwe dichtingen injectoren gemonteerd.
maar de schade aan de motor was te groot waardoor we een ruilmotor hebben gemonteerd onderkant en boven kant dicht dus zonder collectors.
na 14 dagen en 1000km gereden turbo terug kapot en voor alle zekerheid nogmaals de carter gedemonteerd er lagen weer veel metaal schilvers in + we hebben de drijfstang lagers van de 1ste cilinder gedemonteerd en zagen terug lichte schade aan de lagerschelpen.
heeft iemand dit al meegemaakt?

DB01

Geplaatst door DB01 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je het traject vanaf de turbo, richting de inlaat gereinigd? Zijn de leidingen van de Turbo vernieuwd? Zijn alle metaaldeeltjes verwijderd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H300 of stel zelf een nieuwe vraag.