Hyundai Matrix: Onderdeelnummers

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Onze wagen, BMW 318I van 1992, is aan vervanging toe. We hebben een Hyundai Matrix op het oog van 2002. Is er iemand die mij een web-side kan doorgeven waar men onderdelen en partnummers van onderdelen kan zoeken. Ik heb in het verleden zo een link gekregen van "Hans4040" i.v.m. onze vorige auro. Daar heb ik veel info kunnenuithalen.

rz40sl

Geplaatst door rz40sl (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Matrix? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rz40sl (0), 14 jaar geleden

Blijkbaar zijn er geen "doe het zelfers, techneuten" bij Hyundai.

rz40sl (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor deze web-side's. Ik zal er ongetwijfelt veel in rond kijken. Maar wat ik eigenlijk zoek, is iets anders. Je hebt mij eens een web-side aan de hand gedaan i.v.m. BMW. Het was "www.RealOEM.com" online BMW onderdelen catalogus. Daar heb ik heel veel uitgehaalt i.v.m. instalatie tekeningen. Het is zoiets dat ik zoek voor de nieuwe wagen, omdat er van Hyundai Matrix geen vraagbaken van bestaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Matrix of stel zelf een nieuwe vraag.