Hyundai H200: ronkende motor

Bouwjaar: 1998

Laatst heb ik een bericht geplaatst aangaande mijn hyundai h200 bus.deze vertoonde vervelende kuren,als ik weg rijdt dan ,gaat dat hortend en stotend de bus wil dan harder als dat ik gas geef ,er komen dan ook dikke zwarte roetwolken uit de uitlaat en tijdens het rijden hoor ik af en toe een snerpend geluid.net of hij uit de versnelling schiet.de garage waar ik de bus gekocht heb,zegt dat er niks aan de hand is,telkens als ik kom doet hij het goed maar dan heb ik ook al een half uur met de bus gereden,hij zegt er mankeert niks aan.maar dan ben ik weer terug en dan is het weer mis het is niet constant zo, maar wel regelmatig dan sta ik voor het stoplicht en dan jaagt de motor ineens weer zo.dan wil de bus harder.nu heeft de garagehouder eindelijk een afspraak gemaakt met de hyundai dealer ,14 maart dus ben benieuwd wat daar uitkomt,dan laat ik het even weten.

cobie sprinkhuizen1756

Geplaatst door cobie sprinkhuizen1756 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (315) PRO, 19 jaar geleden

Oke.

autozuid (0) PRO, 19 jaar geleden

naast de brandstofpomp zitten twee stekkers 14 pins en 12 pins die moet je doorsolderen dan is het probleem opgelost groetjes marcel

cobie sprinkhuizen1756 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de tip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.