Hyundai H100: slecht lopen nadat de distributieriem vervangen is

Bouwjaar: 1998

hallo mensen dit bericht is niet voor mij maar voor een vriend die in zak en as zit.
hij heeft een H100 2,3L TD nu heeft hij net als ik zijn distributieriem laten vervangen bij beun (is een goede automonteur) echter nu is er iets fout gegaan en wij met z'n allen weten niet hoe we dit kunnen oplossen.

na dat de distributieriem vervangen was is mijn maat weer vertrokken echter na 50 km rijden stopte de motor er mee er zat geen compressie meer in, rookte niet, stoterde niet, maar het was net of er geen brandstof meer in de motor kwam.
volgens de anwb die de motor nog heeft laten lopen was de dieselpomp verlopen?? maar is mijn maat zijn auto terug gebracht op een autoambulance naar onze Beun.
hier weten we nu nog steeds niet wat het probleem zou kunnen zijn HELP sugesties aub? weten julle een goede opkoper???

HELP mijn maat aub reacties via deze site of via mijn emailadres famvherwaarde@home.nl

famvherwaarde

Geplaatst door famvherwaarde (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Appie505 (0), 19 jaar geleden

Distibutie opnieuw op tijd zetten tuimelaars en tuimelaaras en nokkenas controleren als dit goed brandstofpomp afstellen

Rene9571 (0), 19 jaar geleden

Hallo Ben, om te beginnen heeft Hyundai geen 2.3 TD motoren. verder sluit ik me aan bij Appie en controleer meteen even of de krukasbout goed vast zit. Ook dat is een kwaaltje van die dingen. succes Rene

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou idd kijken of de motor goed optijd staat... ook even kijken of je wel diesel krijgt na de pomp tijdens het starten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.