Hyundai Tucson: Stotterende Tucson

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel

Ik heb al meer dan een jaar een probleem dat mijn Tucson stottert maar dan heel zachtjes. Ik heb hem al verschillende keren binnen gebracht in de garage voor dit probleem maar dan heeft die dat natuurlijk niet en op de computer kunnen ze ook niets vinden, jammer genoeg gaan er ook geen lampjes branden. Ik heb een diesel motor. Nu ben ik net 14 dagen op vakantie geweest naar Frankrijk en heb daar 14 dagen alle dagen rond gereden met een stotterende wagen, ik zat precies op een schokkerpaard niet te doen. Enkel op de snelwegen is er geen gestotter. Ook vandaag terug in België is er geen probleem meer. ik ben vandaag terug gereden naar de garage maar omdat er geen lampje heeft gebrand kunnen ze geen metingen doen en krijg je te horen kom maar terug als het probleem zich voor doet. Kan dit iets met warme lucht te maken hebben, want als het hier warm is heeft de wagen het ook harder. in ieder geval in de garage weten ze niet wat ze moeten doen. Kan er iemand mij helpen ?

Magicman1

Geplaatst door Magicman1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Tucson? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 9 jaar geleden

Ook al brand er geen lampje kan zo'n garage toch wel verder kijken dan hun neus lang is.
Ze kunnen de boel toch eens rijdend uitlezen en kijken of alles binnen de specs valt.
Ik vind het een nogal zwak antwoord van de garage.

Magicman1 (0), 9 jaar geleden

Het probleem is dat het niet altijd is.
Nu 14 dagen elke dag problemen gehad in Frankrijk en vandaag nog geen enkele keer gestotterd.
Heeft het dan toch iets met de buitentemperatuur te maken ?
Die van de garage zegt"als er niets is kunnen we ook niets testen".

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Tucson of stel zelf een nieuwe vraag.