Hyundai H100: verstuivers

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5

kun je verstuivers zelf controleren of ze goed werken of moet je dat laten doen door een specialist

p. groot8328

Geplaatst door p. groot8328 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

dit is een klusje voor de specialist, deze heeft een pers met manometer, waarmee hij de openingsdruk, lekvastheid en dergelijke van een verstuiver kan meten. Dit is door een hobbyïst niet te doen.

Groeten Marcel

p. groot8328 (0), 17 jaar geleden

marcel bedankt voor de tip maar ik heb nog een vraag.
er was een lagertje van een kleptuimelaar uitgelopen waardoor er 1 inlaatklep niet open ging. ik heb alle tuimelaars vervangen door nieuwe en opnieuw afgesteld.nu wil hij niet meer starten. draait wel rond maar slaat niet aan. mijn vraag is nu kan er iets met de brandstofpomp aan de hand zijn door die stukkende tuimelaar. als ik een brandstofleiding van een verstuiver losdraai en ik start even moet er volgens mij onder druk brandstof uitkomen maar er komt wel wat uit maar er staat geen druk op. WIE WEET RAAD. en ik heb er ook nog haast mee.
groetjes p. groot

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

dat heeft volgfens mij geen enkel verband met elkaar.

Wat wel kan is dat er lucht in de verstuiverleidingen zit, en die moet eruit voordat je auto loopt, dus elke leiding een halve slag losdraaien, doorstarten met gas vol open totdat er geen lucht meer uitkomt, en alles weer vastschroeven. je zult na deze handeling toch nog wel even moeten doorstarten, met gas open om hem aan te laten slaan.

Groeten Marcel

p. groot8328 (0), 17 jaar geleden

marcel nogmaals bedankt, ik ga dit morgen direct proberen.als iemand nog meer suggesties heeft hoor ik het graag.
groeten paul groot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H100 of stel zelf een nieuwe vraag.