Hyundai Santa Fe: waarschuwingslichten werken niet bij afsluiten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo,
Ik heb een hyundai santa fe van 2006.4WD executive. Sinds een paar dagen stel ik vast dat de waarschuwingslichten niet knipperen bij het afsluiten vd wagen. Bij het openen van de wagen knipperen deze wel.
Heeft iemand enig idee waar dit kan aan liggen?
//Jozef

yofatim

Geplaatst door yofatim (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Santa Fe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

riennoot (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoii jozef,

dit betekent dat het niet mogelijk is om het alarm in te schakelen, 1 van de schakelaars in het portier, kofferklep of motorkap staat open. bij tucson gebeurt het vaak dat het rubbertje in de motorkap verdwenen is, waardoor de motorkapschakelaar niet meer bedient word. controleer ff of dit bij jou ok nie het geval is.

groete rien

yofatim (0), 13 jaar geleden

Hallo,
Ik heb de switch van de motorkap manueel bediend met een schroevendraaier, maar nog steeds geen oplossing. Ik heb ook de connector van de switch losgemaakt en de 2 pinnen kortgesloten, maar nog steeds geen resultaat.
Zou het ergens intern aan de kand van de alarm ecu kunne zitten? Waar zit die ergens en hoe ziet die eruit? Aan de portieren en achterklep kan het zeker niet liggen want ik krijg een indicatie in het display wanneer deze open zijn.

//Jozef

yofatim (0), 8 jaar geleden

Was een dom foutje, had deur via sleutel vastgedraaid, waardoor alarmsysteem in de war was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Santa Fe of stel zelf een nieuwe vraag.