Hyundai H200: Wie kan mij helpen????h200 kan niet uitgelezen worden en doet ni

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 tci

Wie heeft voor mij de oplossing??? Ik heb een hyundai H200 van 2005 en 3 weken geleden wilde hij niet meer starten...anwb erbij gehaald ik had een nieuwe accu nodig...oke nieuwe accu erin en nog niet willen starten. Anwb er weer bij en zei dat hij geen diesel krijgt, dus met geloof rem....(reiniger of iets) spuitbusje ergens in een slang gespoten en als nog wilde hij niet aanslaan....de anwb zei hij krijgt geen diesel. De h200 gesleept naar de dicht bijzijnde garage om te kijken of de distributie optijd stond en dat stond ie, maar hij krijgt ook geen diesel...dus ze wilde hem uittelezen, maar ze kregen het niet voor elkaar.

Dus de H200 gesleept naar de Hyundai dealer en daar laten uitlezen en zij kregen het ook niet voor elkaar, ze krijgen het type auto te zien en verder dan dat komen ze niet. Dus tja wat nu..... Ik mijn bus naar bosch gesleept om te kijken wat hun konden doen voor mij zei vertelden mij dat zij waarschijnlijk het wel voor elkaar zouden krijgen....En weer hun hadden gevonden dat er een zekering kapot was en die hadden hun er in gezet na 2 uur zoeken en nu kon de dealer hem wel uitlezen zeiden ze..... De h200 weer naar de dealer gesleept en gisteren wilden ze hem weer uitlezen maar het lukt e dus weer niet...Ik word hier helemaal gek van ,,,ten eerste dit is een bedrijfsbusje dus ja niet rijden is geen inkomsten en AL MET AL BEN IK NU BIJNA 400 EURO VERDER EN WEET IK DUS NOG STEEDS NIKS.

Dit is de diagnose van bosch: KLacht: pomp krijgt geen brandstof. electrische storingen. dealer kande auto niet uitlezen. uitgevoerde werkzaamheden: zekeringen doormeten; 1x 30A zekering van de computer doorgebrand. deze vervangen en blijft heel. auto kan nu wel door de dealer worden uitgelezen. Diverese metingen gedaan: spanning valt van de stopsolenoid af en van de pomp na ca.2 seconden nadat het contact is aangezet. schema's nodig om verder te kunnen zoeken.

De dealer gaat nu weer verder kijken.

Wie O wie kan mij helpen, wie heeft dit al eens meegemaakt??????????????????????

seaside

Geplaatst door seaside (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

zoals je schrijft lijkt het dat ie op startonderbreking terug valt en dan geen diesel krijgt
meet eens op e pomp en kijk of de spannin dan afvalt
denk dat er in de startonderbreking een sluiting zit
anders vliegt een zekering er niet uit

seaside (0), 14 jaar geleden

[quote=CARS&MOTORS]zoals je schrijft lijkt het dat ie op startonderbreking terug valt en dan geen diesel krijgt
meet eens op e pomp en kijk of de spannin dan afvalt
denk dat er in de startonderbreking een sluiting zit
anders vliegt een zekering er niet uit[/quote]
bedankt voor het meedenken....ik hoop dat ze bij de hyundai dealer een beetje weten wat ze doen het kost allemaal al genoeg, want de dingen die hun op noemde was misschien is de computer stuk van de bus of de dieselpomp..... en daar ben ik n iet zo blij mee hooop dat ze even wat verder denken......

iemand anders misschien nog suggesties?????????????????????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.