Hyundai H200: Trillen en brommen achterkant

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo

Ik heb een bus die trilt en bromt onder het rijden. Ik had zelf het idee dat het aan de aandrijving lag en heb eens ff naar de aandrijf as gekeken de eerste en de tweede kruiskoppeling hebben een heel klein beetje speling. Maar direct aan de versnellings bak de uitgaande as kan ik flink op en neer bewegen. Nu kan ik niet direct zien hoe je dit moet demonteren, er zit een stalen ring of buis omheen. Heeft iemand een idee hoe dit zit??
Alvast bedankt

kimmoonen

Geplaatst door kimmoonen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai H200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

lompie (0), 14 jaar geleden

hoi hoi je moet de bouten bij de achteras los draaien de bouten van het hang lager losmaken dan kun je de as met een ruk uit de bak trekken groetjes henrie

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Kim Iets speling mag ,maar als de schuifbus flinke slijtage sporen heeft dan moet toch ook de lagerbus in het staartstuk vernieuwd worden. Je kunt kijken hoe de vervanger past maar anders komt het probleem zo weer terug. Zit er wel olie genoeg in de bak . Succes .

kimmoonen (0), 14 jaar geleden

Alvast bedankt
Ik neem aan dat jullie met het "staartstuk" de achterkant van de bak bedoelen. Moet je dan de bak uitelkaar halen of zit dat lager van buiten naar binnen?
Thanks

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Kim dat 'lager' is een dunwandige bus met lager -materiaal maar of die los verkrijgbaar is??? Probeer eerst maar de aandrijfas te wisselen . Succes en vul de olie bij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai H200 of stel zelf een nieuwe vraag.