Jaguar X-Type: 2 storingscodes komen telkens terug

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 v6

goedendag, heb een 2tal codes die meestal na wissen direct terugkomen als die stationair staat te draaien. betreft p0341 en p0346 nokkenassensors . nou las ik ergens dat het ook aan de magneetverstellers kan liggen?? bougies en olie is net vervangen maar de code's blijven terugkomen. op de snelweg na een inhaalactie begint die te stotterren en gaat het lampje aan. dacht aan de bougies omdat hier http://www.jagrepair.com/images/TSB/TSB2... dezelfde code's stonden mar ander type jag.

nog iets de cruisecontol werkt ook niet meer als het lampje brand alleen na wissen foutcode's doe die het weer ff tot het lampje weer aanspringt

zwerfkat

Geplaatst door zwerfkat (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

zwerfkat (0), 11 jaar geleden

niemand ?

zwerfkat (0), 11 jaar geleden

bovenop de kleppendeksels zit een sensor en aan de voorkant van het blok ook 2 stuks welke is de nokkenassensor en welke magneetversteller en is die bovenste makkelijk te demonteren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.