Jaguar X-Type: buitenthermometer van slag

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 l

Mijn buitenthermometer is van slag na de vorst. Hij geeft al bij de start een wat hogere temperatuur aan dan de werkelijkheid buiten om na het starten en korte tijd rijden op te lopen tot rond de 50 graden C. Dat is nogal lastig omdat de airco dan ook zijn werk niet meer echt goed doet. Weet iemand wat ik hier aan zou kunnen doen? Waar zit de sensor van de buitentemperatuurmeter eigenlijk? Ik ben gewoon dat deze onder één van de buitenspiegels zit, maar bij de X-type is dit niet het geval.

Alvast dank voor het meedenken.

X-type Han

Geplaatst door X-type Han (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jaguar X-Type? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk in de voorste bumper

X-type Han (0), 14 jaar geleden

Dankjewel. Waarschijnlijk dus de voeler vervangen? Is het vervangen een lastige klus voor een handige doe het zelver, of is het een kwestie van een eenvoudige stekkerverbinding loshalen?

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

rijd maar ff bij de ford dealer langs, dit is een mondeo in edele carroserie, die weten hem wel te zitten en waarschijnlijk kost ie bij ford minder dan bij jaguar.....

gr

Peco Power

X-type Han (0), 10 jaar geleden

Zat inderdaad onder de bumper en moest door een ford exemplaar vervangen worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jaguar X-Type of stel zelf een nieuwe vraag.