Jeep Grand Cherokee: automaat

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0 v6

hallo,ik heb een jeep grand cherokee laredo 2001 automaat 5 bak 4.0 v6 2 wiel aandrijving.en nu heb ik me laten vertellen door de dealer dat ik waarschijnlijk de koppelomvormer van mijn automatische versnellingbak stuk is.probleem is:bij accelereren optrekken, maakt de auto een apart bij geluid schuurend,schor. heel even en alleen bij accelereren.zo schakelt hij perfect.in het ergste geval zei de dealer dus versnellingsbak reviseren.kent iemand dit probleem???en weet iemand ongeveer wat het mij in totaal kost om dit te laten uit voeren???(een revisie of een andere gereviseerde automaat??gr peter...

peter8735

Geplaatst door peter8735 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 15 jaar geleden

Peter,

Revisie kan ergens tussen de 2000 en 3000 euro gaan kosten, maar als je een beetje zoekt kan het misschien voor minder. Heb het laten doen voor 1500,- (zonder btw) voor een '90 Saratoga. Wat je nog kunt doen is de olie controleren, vervangen (ook het filter!), maar laat hem anders eerst uitlezen bij de garage. Of dealer, die hebben meestal meer tools daarvoor. Misschien is er een sensor defect of iets met de bedrading (beschadigd, vocht). Dan ben je waarschijnlijk voor onder de 100,- klaar.

Succes,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.