Jeep Cherokee: Fuseekogels vervangen, hoe?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

We zitten met het volgende probleem. Van deze auto zijn de voorste fuseekogels ruim en dien moeten we vervangen. We zien alleen nog niet wat er los gehaald moet worden. Vast wel iemand die daar ervaring mee heeft????

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (135) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ik twijfel (0) PRO, 15 jaar geleden

Remschijf met naaf verwijderen,aandrijfas en fusee kan van beide kogels omlaag verw. worden.Kogels moeten naar beneden uitgeperst worden.Kunnen erg vast zitten,dan beter bovenkant openen/leeg maken en in de lengte doorzagen,zijn dan heel makkelijk te wijderen.Pas op met heetstoken,de druk kan niet weg want kogel hangt in de zitting en knalt er als een ongeleid projectiel uit.Levensgevaarlijk, maar hij is weliswaar ook gelijk leeg .Gr Michel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.