Jeep Grand Cherokee: raar geluid bij accelereren(wegrijden)automaat.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0 v6

hallo,wie weet wat dit volgende probleem kan zijn.mijn grand cherokee 4.0v6 automaat maakt bij het wegrijden een raar resoneerend bijgeluid alleen bij acceleren als ik in de 4 of 5 rij is het weg.zou het misschien met de aandrijfas te maken kunnen hebben?????ik hoop dat iemand dit probleem herkend.gr peter

peter8735

Geplaatst door peter8735 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

fransdemers (0), 15 jaar geleden

Dag Peter,

De motor in je Grand Cherokee is geen V6 maar een 6 in lijn.

Ik heb ook dezelfde en de bak moet normaal geruisloos draaien.

controleer eens de oliestand van je bak. In 'P' met draaiende motor moet de peilstok de correcte waarde aangeven. Is het lang geleden dat de bak ververst is en ook het filter erin ?

Als het schurende geluid blijft, nadat je olie hebt ververst, dan heb je 90% kans dat één van de front banden of rear banden aan het slippen zijn. Dit kan door een specialist worden bijgesteld.



Hoeveel km heeft je wagen ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.