Kia Magentis: Brandstofpomp

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

Heb een Magentis met 140000 op de teller ,heb hem een jaar.Toen ik hem kocht hoorde je als de tank bijna leeg was een licht zoemend geluid vanachter komen .Waarschijnlijk de(of een van de )pomp/pompen.
Nu een jaar later ,doet hij het vaker ,vooral bij stationair hoor je hem enthousiast snorren met intervallen .Soms doet hij het ook een tijd(uren) niet.De auto rijdt prima,houdt in het geheel niet in.

Het is dus in een jaar toegenomen ,het gesnor is storend in zo'n stille auto ,maar hij rijdt er dus niet minder om.

Gaat het hier om een hoofdpompslijtage of heeft dit soort ook een opvoerpomp in de tank die niet goed kan zijn waardoor de hoofdpomp extra moet werken?Of is het misschien vuil ergens?

paul2

Geplaatst door paul2 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Magentis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

paul2 (0), 10 jaar geleden

Als slome Magentisrijder (pleonasme smiling smiley ),heb ik mij toch eens begeven in de wereld van het beestachtige optrekken bij stoplichten die het leven van BMW-rijders zo veraangenaamt.

De klachten van de pomp namen zeer fors af .Stuk minder gesnor nu .Vreemd.

Ik denk dat er vuil of lucht in het systeem zat.Laat het er maar bij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Magentis of stel zelf een nieuwe vraag.