Kia Joice: Dist riem Defect

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ltr

Hallo Collega,s

Ik heb staan een jajajaj Kia Joice BJ 2000 Inhoud 2.0 LTR. motor G4-CP 102 KW

Heeft iemand de afstelgegevens van deze auto is een Kia joice 2.0 ltr ik moet er de kop afhalen en de riemen en kleppen weer in orede maken maar ik heb niet van deze auto kan iemand me helpen en naar mijn mail sturen.
Dus de riemafstelling en aanhaal koppels

luca1

Geplaatst door luca1 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Joice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

charade13b96 (0), 16 jaar geleden

Advies : vervangingstermijn distributie joice is van 90.000 naar 75.000 km gegaan of 5 jaar, misschien handig om te weten.

tinusg60 (0) PRO, 16 jaar geleden

de merktekens wijst zichzelf , je moet er alleen op letten dat de merktekens op de nokkenassen in 1 lijn staan precies over het midden van de bouten.Dit kun je het beste controleren met een rei of lineaal. Ook een puntje van aandacht is de balansas die door de hoofdriem aangedreven word.als deze op zijn merkteken staat wil dat niet zeggen dat je balansas ook goed staat. Dit is te controleren door het boutje aan de achterzijde van het blok eruit te draaien, past hier een m8x60 bout helemaal in dan staat hij goed, anders niet.
Verder moet het kleine riempje een speling hebben van 5 a 7 mm dus niet al te strak. En moet je de spanner van de hoofdriem zo afstellen dat het stiftje er ongeveer een mm of 4 uitkomt.
succes

tinusg60 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=charade13b96]Advies : vervangingstermijn distributie joice is van 90.000 naar 75.000 km gegaan of 5 jaar, misschien handig om te weten.[/quote]
het is zelfs 60.000 geworden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Joice of stel zelf een nieuwe vraag.