Kia SPORTAGE 2010: Rammelende achterkant

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: G4GC-G, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 104

Hallo, mijn Kia rammelt aan de rechterachterzijde. Is al 2 keer bij de dealer geweest, die doen erg hun best. Alle rubbers zijn goed, de uitlaat ook. Het rammelende geluid neemt niet toe bij hogere snelheid, blijft constant. Iemand nog een idee ? Maakt niet uit op wat voor weg. Groetjes Wim

wisja

Geplaatst door wisja (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Sportage? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Over een klinkerweg gaan rijden met iemand achterin.Dan moet je het in ieder geval kunnen lokaliseren.
Ferry

wisja (0), 4 jaar geleden

Helaas, heeft 2 x in de garage (KIA) gestaan, ze zijn er 6 keer mee gaan rijden, duidelijk te horen, maar kunnen niets vinden. Deel uitlaat vervangen helpt niet. Ze willen nu de remschijven verwijderen om te kijken of alles goed zit.

memos (10) PRO, 4 jaar geleden

Schokbrekers kunnen soms rammeltjes veroorzaken terwijl er niets aan is te zien. Maakt het verschil als je hem vol belaadt of dat hij helemaal leeg is?

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Bij de garage heeft er waarschijnlijk maar een persoon gereden.De bedoeling is dat er een achterin of de kofferbak gaat zitten ,Dan heb de meeste kans dat je het geluid kan lokaliseren.
Ferry

kaleido 1 (1400) PRO, 4 jaar geleden

Remblokken die rammelen , als je een mechanische handrem hebt zou je deze iets aan kunnen trekken om te kijken of het weg is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Sportage of stel zelf een nieuwe vraag.