Lancia Kappa : distributie riem kapot

Hallo,

de distributie riem van mijn kappa 3.0 is gesprongen.
Weet iemand of de kleppen geraakt worden door de zuigers als dit gebeurd of is het een kwestie van nieuwe riem erop en rijden maar?

MVG Fred

fred3308

Geplaatst door fred3308 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Kappa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

fred...

je zou na montage van een nieuwe riem een compressie test kunnen uitvoeren, maar ik vrees het ergste voor je... deze reparatie overtreft de waarde van jou auto, dit zijn geen grappen.. hou hier rekening mee...

paul,

fred3308 (0), 18 jaar geleden

er zijn motoren die de kleppen niet raken bij dit gebeuren, dus mijn vraag is of dat bij deze motor ook is voordat ik er veel (vergeefse) tijd insteek

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

fred....

vandaar dat ik zei, voer een compressie test uit, doordat deze motor is voorzien van 4 nokkenassen is motorschade onvermijdelijk.. je kunt uitgaan van meerdere kromme kleppen..

paul,

deltabelg (0), 18 jaar geleden

op een 4cyl loopt dit rond de 2000 euro aan repartie kosten in een officiele lancia garage in belgie



dus een V6 zal aardig oplopen en 9 op 10 moet je alle kleppen enz vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Kappa of stel zelf een nieuwe vraag.