Lancia Delta: sleutelcode blijft in beeld

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1999

goededag

ik heb een lancia delta uit 1998 9(met 168 dkm) gekocht 2 weken geleden nu na 2 weken blijft het lampje van de sleutelcode in beeld staan nu heb ik al zitten google maar blijkt dat ik een moedersleutel moet hebben maar die heb iik niet heb maar een sleutel nu na wat rondt vragen zei iemand dat ik bij de diesel pomp het zwarte kaste stuk moest slaan en de massa daar op zetten heb ik gedaan maar nu nog niks wie o wie kan mijn helpen vindt het....

gr john

delta1998

Geplaatst door delta1998 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Delta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

Je moet 12V op die klep zetten!

delta1998 (0), 17 jaar geleden

heb ik nu gedaan maar even wachten heb accu nu weer leeg.. en waar zit de voorgloeirelais van de delta.. als de auto een nacht stil heb gestaan slaat hij moeilik aan gaat de start moter , slaat over... is daar een oplossing voor dacht dat het met de massa had te maken maar heb al een extra massa gemaakt naar het chass en moter...
vrg j.starink

marsupilami (0), 17 jaar geleden

Dit heb ik een keer op vakantie meegemaakt. Het bleek dat een draadje van de startonderbreking stuk was. Achter de radiator komen ergens twee draadjes uit het blok, deze waren los getrild op wat onverharde weggetjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.