Land Rover Discovery: contact startonderbreker verloren

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel

De Discovery doet het goed, het probleem is het contact van de startonderbreker, dat ben ik namelijk verloren.
Vermoedelijk is het niet origineel en werd het later ingebouwd, er staat geen merk op.
Het is een zwart plastieken plaatje van ongeveer 3 cm op 1 cm, 3 mm dik. Aan één smalle zijde zitten er 3 koperen pinnetjes in.
Kan die startonderbreker verwijderd worden zodat de Disco start of is er een andere oplossing ?
Het handigst zou natuurlijk een reserve-contact zijn, maar de auto is 2dehands gekocht en er was er maar eentje bij.

fridah

Geplaatst door fridah (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

dat kan zeker, wat er nadien is ingebouwd kan er ook weer uitegebouwd worden,je moet echt alle bekabeling die aan dat plastic gevalletje zit nalopen en dat kastje opsporen zit vaak onder ergens tegen je dashbord aan, en alle draden losknippen die er mee te maken hebben en waarvan je kunt zien dat ze er nadien zijn tussengeklemd of gesoldeerd of wat dan ook en de oude draden die doormidden zijn geknipt waar de draden van de onderbreker zijn tussen gezet weer aan elkaar maken,dus in feite alles weer in oude staat herstellen ,wel 'n hoop gepiel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.