Land Rover Range Rover: in-active luchtvering

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Ondanks alle waarschuwingen toch overgestapt van een bmw 530d touring naar een range rover (leuk voor de bordeauxdog ;-)
En ja hoor.. na een week trots en comfortabel in de sneeuw iedereen uitgelachen te hebben die vast zat met de auto.. luchtvering werkt niet :-(
Kwam er achter toen ik de volgende dag in de auto zou stappen en zag dat hij nog lager dan de instapstand stond (staat wel leuk trouwens)
Auto starten en niveua regeling op automatisch, alles dicht en in de park stand, maar vergeet t maar, dealer maar gebeld want mijn mening is om eerst maar te laten uitlezen en zonodig te resseten of... iemand moet andere suggesties hebben?
ach.. voor de rest een mooie stoere auto met in iedergeval een bmw krachtbron ;-)

paulindahouse

Geplaatst door paulindahouse (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

delonghi (0) PRO, 14 jaar geleden

Grote kans dat je luchtpomp versleten is heb hier veel ervaring mee deze kun je zelf open maken op de ring te controleren.

Highway (135) PRO, 14 jaar geleden

luchtpomp defect en droger ook vervangen. Laatst ook en range rover gehad met het zelfde probleem.
Een week later weer problemen.
Na overleg met klant en dealer gaan we er normale schokbrekers onder zetten

paulindahouse (0), 14 jaar geleden

bedankt voor reacties op mijn ranger rover met in-active vering
ben bij de dealer geweest en heb m laten uitlezen maar kon niks vinden behalve dan, na er onder gekeken te hebben, dat de tussendemper van de uitlaat lek was en deze blies hete uitlaatgas naar mijn plastic luchtleidingen zodat deze doorbranden, heel erg logisch en over nagedacht om plastic luchtleidingen dicht bij een hete uitlaatsysteem te bouwen.
Deze worden nu vervangen door koperen leidingen.
Laat ik uitvoeren bij mijn plaatselijke garage die hier de helft minder voor rekend dan de officiele landroverdealer (hebt dan wel een bakje koffie)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.