Land Rover Range Rover: met m'n Range Rover op wintersport ?.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.6

Hallo,

er zit in de planning om met m'n Range Rover (Vogue) op wintersport naar Oostenrijk te rijden.
Weet iemand of ik de 4x4 kan uitschakelen, en zoja hoe en waar ?, daar ik begrepen heb dat ik als dit niet kan, 4 sneeuwkettingen nodig heb i.p.v. 2.
Ook de MS banden die er nu onder liggen vraag ik mij van af of dit afdoende is om mee richting de wintersport te rijden, ondanks dat men op internet zegt (bovag) dat dit wettelijk gezien okay is !?!.

B.v.d. Gr, Patrick.

4ever2fast4u

Geplaatst door 4ever2fast4u (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

4x4 is juist een voordeel als het glad is. Voor de snelwegen heb je M+S nodig, maar voor passen zijn volgens mij sneeuwkettingen verplicht.

4ever2fast4u (0), 14 jaar geleden

Oldford,

alweer 'n snelle reactie (thx).
Ja okay, maar 't gaat mij er meer om dat ik liever 2 dan 4 kettingen koop/huur en eronder leg als dit ergens in Duitsland of Oostenrijk aangegeven staat.

check

Beste antwoord, geplaatst door 4ever2fast4u (0), 13 jaar geleden

Met 4 winterbanden en 2 gehuurde sneeuwkettingen op vakantie gegaan en volgens de meneer die mijn wielen altijd wisselt is dit meer dan voldoende.

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Mooi zo...ook weer opgelost.
Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.