Land Rover Range Rover: radiator ontploft

Bouwjaar: 1998

25DSE : radiator ontploft, riem zat tussen de riemspanners gekneld. Heb thermostaat, waterpomp en riemspanners vervangen? Heeft iemand deze panne nog meegemaakt?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

range rover 170ch 2.5dse (0), 16 jaar geleden

bij was alleen de radiator ontploft. Rijd je motor warm dan is het niet zo vlug de join de culasse eerder de visco koppeling van de ventilator die niet werkt gevolg van hier is de join culasse doorbranden en radiator ontploft.

yellow banana (0) PRO, 16 jaar geleden

amaai uit die laatste reactie kan ik niets op uitmaken wat je bedoeld!

clio1122 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoy,
Ik zou er mij geen zorgen in maken ik heb een range Bj 96 gehad met kapotte cilinderkop en gesprongen radiator .
En heb een 98 gehad met gesprongen radiator zonder enig ander probleem . Kijk eens of uw range een dubbele uitlaat heeft als dat zo is is het al één met de nieuwere cilinderkop en zal er wel geen probleem zijn . Nu rij ik met het laatste model en rarara néé nog NIET ontploft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.