Mazda 323: afsluiten egr-klep 2.0 ditd rodei mogelijk?

Bouwjaar: 2000

ik heb hier een fastbreak 2.0 ditd staan waarvan de egr-klep rammelt, bij een partner e.d. kun je deze gewoon afsluiten door de vacuumslang dicht te maken, maar deze heeft een vacuumslang en een stekker er op zitten, als je de stekker losneemt gaat het gloeilanpje op het dashboard knipperen, weet iemand of er een mogelijkheid is om deze toch af te sluiten zodat deze niet meer ratelt, want een nieuwe klep vindt de klant niet grappig!!! (extreem duur)

kanters

Geplaatst door kanters (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mazdaman (0) PRO, 19 jaar geleden

nope, kan niet heeft een feedback om te zien hoeveel EGR er word toegevoegd. Bovendien is het niet verstandig deze af te sluiten ivm oververhitting van de motor, vooral bij caravantrekkers.

kanters (0), 19 jaar geleden

oke dankje voor de reactie, heb ondertussen een gebruikte klep bij kleinestaarman gevonden in bornebroek

kanters (0), 19 jaar geleden

nu heb ik de egr-klep vervangen, maar het geluid is er nog steeds, tevens heb ik een mailtje gekregen van een andere problemcar-lezer met een 626 met hetzelfde probleem, we zijn nu beide ten einde raad!!!

kanters (0), 18 jaar geleden

JAAAAAAAAAAAAA, na lang speuren het probleem opgelost, de vacuumpomp (schottenpomp)was het euvel, de shotjes in de pomp waren uitgesleten!!
dank allen voor jullie hulp

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.