Mazda 323: Toerental te hoog bij 323F

Bouwjaar: 1990

Ik heb een F, bij stationair gaat het toerental bij koude motor naar 2000T en zakt dan naar 1000T en dit gaat heen en weer.
Is dit te stellen? Het is een injectie 1.6. Op de caberateur zit een rubber dopje met daaronder een stelschroef, daar heb ik iets aan gedraaid en nu zakt het toerental iets maat gaat nog steeds hoog,laag.

aad51

Geplaatst door aad51 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

PayDay (0), 19 jaar geleden

Deze auto heeft geen carberateur....

JanSpeed5132 (0), 19 jaar geleden

als het een injectiesysteem is zal de auto een stationair-lucht omloop hebben (slangwerk van ongeveer 2cm doorsnee) met daarin een stationairregelmotor.

Haal deze eens los en maak 'm intern schoon met wat wasbenzine of remmenreiniger (ontvettend) Plaats 'm weer terug en sluit de stekker weer aan.

Check alle slangaansluitingen vanaf het luchtfilter tot aan de motor, check of alle slangen nog heel zijn , er mogen geen scheuren inzitten (waardoor valse ongemeten lucht kan worden aangezogen)

minerva (0), 18 jaar geleden

mijn mazda 323f 1.6i doet hetzelfde als ie koud is loopt ie ook tegen de 2000 toeren aan is hij warm dan zit hij mooi op de 800 toeren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.