Mazda 626: Alarminstallatie - Centr. Vergrendeling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0i 16V GLX

Ik ben bezig een alarminstallatie in te bouwen, maar er zit ook een afstandbediening bij die ook de originele centr. vergrendeling moet gaan aansturen.
De alarminstallatie werkt inmiddels perfect, maar ik kan niet de bedrading vinden van de centr. vergrendeling van de auto waar ik de impulsdraden van de alarminstallatie op moet aansluiten.
De bekleding van het linker portier heb ik verwijderd, bij de motor van de vergrendeling zitten 2 dikke draden ( 1 rode en 1 groene) en 3 dunne draden, deze zijn niet geschikt hiervoor.
Waar moet ik ze zoeken?

pluto9150

Geplaatst door pluto9150 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jack T (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi Bert,

Tegen de rechter A/stijl zit het portiervergrendelingsrelais (mooi scrabbel woord), in de stekker ervan zit een dunne bruine en een bruin/zwarte draad, zet op deze draden om en om een massa puls, deze 2 draden lopen ook naar de achterkant van de zekeringskast, tis maar wat het makkelijkste is. Nu hoef je niet met de bekabeling naar het L.V.portier.

Gr. Jack

pluto9150 (0), 17 jaar geleden

Jack,

Bij de rechter A/stijl zie ik geen relais, alleen de aanjagerventilator en achter het plastic paneeltje onder aan de stijl zie ik alleen een kabelboom die naar achter loopt.

Bert.

Jack T (0) PRO, 17 jaar geleden

Hoi Bert,

Je hebt toch een originele fabrieks vergrendeling????

Zoja, dan moet rechts ook dat kastje zitten met een 6 polige stekker!!! Je moet het ook horen klikken bij openen en sluiten

De draadkleuren zijn trouwens bruin + bruin/geel.


Gr. Jack

pluto9150 (0), 17 jaar geleden

Jack,

De Centr. vergrendeling is origineel.
Maar zoals ik al zei, er zit aan de kant van de rechter A/stijl geen 6 polige stekker o.i.d. maar wel een kabelboom, daar vond ik wel de bruine en de bruin/gele draad, ik heb daar een massapuls op gezet en inderdaad mijn vergrendeling werkt hierop.
Het alarm heb ik hierop aangesloten en hij werkt perfect.
Heel hartelijk bedankt voor je goede advies.

Mvrgr. Bert.

Jack T (0) PRO, 17 jaar geleden

Graag gedaan Bert......)


Gr. Jack

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.