Mazda 3: Auto voorkant erg zoekerig/zweeft bij wind/slap

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Mijn mazda 3 is aan zijn voorkant erg zoekerig/zweeft en erg slap, vandaag apk gekeurd met stekproef. Die meneer van de rdw merkte dat ook en zei dat dat een eigenschap van de mazda 3 is en de mazda 6 is hierin nog erger volgens hem kan ik het een hele stuk verbeteren met draagarmrubbers met stallenbuis erin (voorkant). De originele zijn van rubber en erg slap.

beste mensen, stel ik verander deze rubbers door rubbers met stalenbuis wordt mijn auto hiervan strakker op de weg en kan die meer wind aan zonder tekeer te gaan?.

Ps banden zijn Michelin energy saver+ z.g.a.n, alle schokbrekers zijn goed (getest)

Alvast bedankt

Leo007

Geplaatst door Leo007 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 9 jaar geleden

Leo , kijk maar eens via de zoekfunctie onder Mazda in 2014 in april en september kwamen dezelfde problemen voorbij , daar staat ook de oplossing.

Leo007 (0), 9 jaar geleden

Het gaat mij om die draagarmrubbers gaat deze helpen als ik ze vervang voor aftermarket met stalenbuis?.

kaleido 1 (945) PRO, 9 jaar geleden

Dat weet je als je het laat uitvoeren , iets wat stugger is heeft minder beweging , dus meer stabiliteit , maar verwacht geen wonderen , ik ga niet zeggen doen.
Dit type auto staat nu eenmaal niet bekend om zijn koersvastheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 3 of stel zelf een nieuwe vraag.