Mazda Premacy: auto vraagt om radiocode

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Auto heeft een nieuwe akku gekregen en vraagt nu om zijn radio-navigatiekode. Deze is nergens bekent en ook bij de dealer zijn de kodes die men daar invoert al geprobeerd. Wellicht is er iemand die een oplossing weet. Bv is er een soort masterkode voor Clarion Navigatie-audio apparatuur? Kunnen we die nog proberen voor hij opgestuurd moet worden om te deblokkeren.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (160) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Jammer dat je bij de accu wissel niet stroom op het systeem hebt gehouden. Nu zul je inderdaad de code moeten opvragen.

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Een masterkode voor Clarion apparaten zal vast niet vrijgegeven worden. D'r zijn zat mensen die zo'n radio in de auto willen hebben als je snapt wat ik bedoel... ;-)
Dus dat wordt telefoneren met Clarion, misschien dat ze obv het serienummer van de radio de code kunnen geven.

suc6
Peter

Siem Bijman (160) PRO, 15 jaar geleden

[quote=marcel7031]Jammer dat je bij de accu wissel niet stroom op het systeem hebt gehouden. Nu zul je inderdaad de code moeten opvragen.[/quote]
Dat is achteraf inderdaad wel slim, maar we hadden de asuto ingekocht en er zat al een nieuwe akku in.....met een originele radio-navigatie en de vraag om de code in te voeren Marcel. Want dit gebeurt elke monteur 1x en dan vergeet ie het nooit meer. Maar er zijn zoveel monteurs, dat je telkens weer dit probleem tegenkomt als garage.

maar ik heb de radio uitgebouwd en zal eens zoeken naar een bedrijf dat hem kan decoderen. Schijnt mogelijk te zijn.

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Soms heeft de leverende dealer die codes (desnoods stiekum) toen ooit genoteerd. Ik deed dat toen wel vroeger, niet in de computer maar op een andere manier.
Je hebt de auto al ondersteboven gehad voor die code? Op kentekenbewijs of kopie deel 3 (ok nú heet dat overschrijvingsbewijs)?
Vorige eigenaar? Ooit wel eens geprobeerd de radio 12 uur onder stroom te zetten, toen deed ie het weer.
succes.

Siem Bijman (160) PRO, 15 jaar geleden

Niemand heeft hem en dus probeer je wat logische codes en nu dus geblokkeerd. Moet daarom opgestuurd worden om te deblokkeren.

R_Bakker (0) PRO, 15 jaar geleden

Als het goed is staat er een barcode aan de zijkant van het toestel geef de laatste 4 cijfers dan kan ik je een code geven, als er 2 barcode`s opstaan dan de laatste van de onderste.

Gr Ron

Siem Bijman (160) PRO, 15 jaar geleden

ron, ik heb je een mailtje gestuurd en hoop dat je er watmee kan, maar hij staat na 3x een code geprobeerd te hebben nu vast en reageert nergens meer op??

R_Bakker (0) PRO, 15 jaar geleden

Mailtje onderweg.

Gr Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.