Mazda 2 2011: instrumentenpaneel

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1

Aantal dagen geleden was de accu totaal leeggelopen door de koplampen gedurende avond aan bleef staan. Nadat door een andere auto het aan het starten kregen merkten we dat displays (rechts) niet functioneert dus er is niks af te lezen plus dat de airbag lampje is nu aan( storing volgens boekje) dat was niet zo ervoor. Op displays van deze type is zelfs brandstofpeil en nog andere informaties dat nu op dit moment niet opkomen. Heeft iemand zo'n ervaring mee gehad of weet een raad mee?
Bedank

.

Geplaatst door

Vic01 (0)

al 1 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Geen sluiting gemaakt met de startkabels of die even fout aangesloten? Juiste procedure gevolgd om piekspanning te voorkomen? Zekeringen gecontroleerd (doorgemeten)?

vr.gr. Theo

Hi , ik heb zeker geen sluiting gemaakt tijdens startkabels te koppelen. wat betreft de zekeringen heb ik deze nog niet gecontroleerd. ik ga het zeker doen binnenkort, de auto is van mn dochter en ze woont niet bij mij. ik kom op terug. dank je voor jou reactie

Vic01 0

1 jaar

evt een actieve test uitvoeren met een betere scantool om e.a. te rondom cluster.
airbag storing evt (laten) uitlezen. Soms moet je een reset procedure uitvoeren...(staat misschien in handleiding).

Ehombie 180
badge

1 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 2 of stel zelf een nieuwe vraag.