Mazda Premacy: lucht aanvoer.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

ik heb een probleem met de knop die regelt of de lucht van binnen komt of van buiten word aan getrokken, dit is de knop die met de blower van de verwarming of koeling van het interieur te maken heeft . hij staat nu constant op lucht an binnen aan trekken. als ik de knop indruk verandert hij niet naar de lucht van buiten aantrekken. heeft iemand enige idee wat ik zou kunnen doen ?
hoor ook geen klep schakkelen , weet iemand waar die klep zit ? kan ik die misschien handmatig open of dicht zetten? op de foto zie je een schuif je die heen en weer kan doen , bij mijn auto zit daar een knop die je in moet drukken.

alvast bedankt

mjr

http://imageshack.us/photo/my-images/521...

mjr

Geplaatst door mjr (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Wernervs (0), 12 jaar geleden

Heb hetzelfde probleem. Het komt dus vaker voor. Nog niet naar gekeken. Wat mij wel opviel, is dat de knop het soms juist wel doet. Hij kan dan meermalen aan-/uitgezet worden. Verder nog geen aanknopingspunten.

jeroen5305 (0), 12 jaar geleden

Kabel geknikt, deze kabels waren net te slap als je op standje 4 van de blower deze klep ging verzetten. Dashbordkastje demonteren en kabel rechtbuigen als dit nog mogelijk is en dan niet meer verzetten als de blower op de hoogste stand staat.

Wernervs (0), 12 jaar geleden

Er is geen sprake van een schuif, maar een drukknop. Maar waarschijnlijk zit er ergens een servo die een lamme trekkabel bedient. Of de klep loopt zwaar. We zien het wel...

mjr (0), 12 jaar geleden

ik heb er niet meer nagekeken met die sneeuw , ik weet wel dat ik 5 literkoelvloeistof heb gebruikt tijdens die vrieskou , ik heb geen idee waar dat allemaal heen gaat want hij lekt niet en ik weet bijna wel zeker dat de koppakking heel is . nu het koude weer over is gebruikt hij lang niet zoeel koelvloeistof , alleen wanneer je de verwarming hoog zet gaat het hard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.